2012.01 -- dikasthria

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Η κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 που ξέσπασε ύστερα από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από το μπάτσο Κορκονέα στα Εξάρχεια ταρακούνησε συθέμελα το σύστημα για περισσότερες από 2 εβδομάδες, αμφισβητώντας στην πράξη την παντοδυναμία του.
Οι διώξεις και οι φυλακίσεις αγωνιστών ήταν το πρώτο κομμάτι μιας ολόκληρης αντιεξεγερτικής εκστρατείας που εξαπέλυσε όλο το επόμενο διάστημα το κράτος σε μια απόπειρα καταστολής και ιδεολογικής κατασυκοφάντησης των εξεγερμένων.
Σήμερα, 3μιση χρόνια μετά, την ώρα που εν μέσω συστημικής κρίσης το κράτος και τα αφεντικά εξαπολύουν νέα επίθεση στην κοινωνία παίρνοντας συνεχώς νέα μέτρα εις βάρος των καταπιεζόμενων τάξεων, 5 άτομα που συνελήφθησαν στη διαδήλωση της 7ης Δεκέμβρη 2008 στην Πάτρα, καλούνται στο δικαστήριο για να απολογηθούν.
Δε θα είναι μόνοι τους! Να μετατρέΨουμε τις δίκες σε ένα ακόμα πεδίο αντιπαράθεσης με το κράτος και τους μηχανισμούς του!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους 5 συλληφθέντες της διαδήλωσης της7ης Δεκέμβρη 2008  που δικάζονται στις  7 Γενάρη στην Πάτρα.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΓΕΝΑΡΗ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 9πμ

*Η δίκη των 5 συλληφθέντων αναβλήθηκε για 2η φορά και θα γίνει στις 10 Ιούνη 2013.

Leave a comment