ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/11 13:00, Δικαστήρια

Την Τρίτη 1/11 το απόγευμα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προγραμματισμένης συγκέντρωσης αλληλεγγύης στην κατάληψη Ντουγρού στη Λάρισα, η οποία εκκενώθηκε χθες 31/10 από το κράτος, δύο αναρχικοί σύντροφοι προσήχθησαν από ασφαλίτες την ώρα που κινούνταν με μηχανές σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας.

Αρκετή ώρα αργότερα, ο ένας σύντροφος αφέθηκε ελεύθερος ενώ για τον άλλο σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της φθοράς σχετικά με την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Η συγκεκριμένη δίωξη δεν είναι τίποτα παραπάνω από τη γνωστή πρακτική των κατασταλτικών μηχανισμών να στοχοποιούν γνωστούς αγωνιστές του κινήματος με κατασκευασμένα και εκδικητικά στοιχεία, επιχειρώντας τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση του κόσμου που αγωνίζεται.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν τρομοκρατούμαστε! Απέναντι στους ένστολους δολοφόνους και τα πολιτικά τους αφεντικά που εμπλέκονται σε σωρεία οικονομικών σκανδάλων, σε κυκλώματα βιασμών, σε συγκαλύψεις βασανισμών, που καθημερινά υποχρεώνουν στη φτώχεια, την εξαθλίωση και το θάνατο τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνικής βάσης, θα σταθούμε με θάρρος, αποφασιστικότητα, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s