Την Τετάρτη 6 Ιούλη πραγματοποιήθηκε πολύωρος αποκλεισμός του διοικητικού εφετείου Πατρών από τη συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργο πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη ως κίνηση αλληλεγγύης στον ίδιο και τον αγώνα που δίνει για την ελευθερία του.
Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού ανοίχτηκε πανο, μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικακια και φωναχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στο Γιάννη Μιχαηλίδη.



To Σάββατο 9/7 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο Συνέδριο Ποινικολόγων, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου από την Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, όπου παρευρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας.
Οι σύντροφοι εισέβαλαν στην αίθουσα, ανηρτησαν πανό μπροστά στο πάνελ του συνεδρίου, πετάξανε τρικάκια και φώναξαν συνθήματα σε ένδειξη αλληλεγγύης στον σύντροφο απεργό πείνας. Μετά την ολιγόλεπτη παρέμβαση αποχώρησαν συντεταγμένα.



