Το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Μάρτη πραγματοποιήθηκε μαζική διαδήλωση αλληλεγγύης στην πόλη της Πάτρας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, που βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και 53 μέρες.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους. Περισσότεροι από 300 αγωνιστές και αγωνίστριες συμμετείχαν με δυναμικό παλμό. Εκτός από το μποκ της ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα που κάλεσε στην πορεία με πανό “αυτοί μιλάνε για θάνατο, εμείς για ζωή και αξιοπρέπεια. Το κράτος δολοφονεί τον αγωνιστή απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα”, με δική τους παρουσία συμμετείχαν ο φοιτητικος σύλλογος Βιολογικού, η Ανταρσύα, το ΚΚΕ-μλ, η ΟΚΔΕ και η Συνάντηση Κομμουνιστικών δυνάμεων.

Στο ύψος των δικαστηρίων παρατάχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ακολουθούσαν διαρκώς από παράπλευρους δρόμους και από πίσω.

Να μην επιτρέψουμε την εξόντωση του απεργού πείνας από το κράτος

Νίκη στην απεργία πείνας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s