1

Το πρωί του Σαββάτου 23 Μάη πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα my market επί της Γούναρη & Μπουκαούρη από 15 συντρόφους και συντρόφισσες. Πετάχτηκαν εκατοντάδες τρικακια στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού και μοιράστηκαν κείμενα στον κόσμο και στους εργαζόμενους.

Τα «My Market» απέλυσαν εργαζόμενο στην Πάτρα με μοναδική αιτιολόγηση την κατανάλωση (εντός του καταστήματος) ληγμένου προϊόντος (κρουασάν) που προοριζόταν για τον κάδο απορριμμάτων.

Η εν λόγω εταιρεία όλο το προηγούμενο διάστημα της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων κατέγραφε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στους τζίρους της και απασχολούσε μέρος του προσωπικού με υποδηλωμένη απασχόληση, εκμεταλλευόμενη τα πρόσφατα αντεργατικά νομοσχέδια και τα ωράρια «λάστιχο» στον κλάδο. Σήμερα ξεφορτώνεται εργαζόμενους χωρίς αποζημίωση με ευτελή προσχήματα και εκβιαστικές μεθόδους.

Απέναντι στη γενικευμένη τρομοκρατία και καταστολή, στις συνθήκες σκλαβιάς και εξαθλίωσης που επιβάλλουν το κράτος και τα αφεντικά στους χώρους δουλειάς, υπάρχει κι άλλος δρόμος. Ο δρόμος της οργάνωσης των εργαζομένων, της αντίστασης, της διεκδίκησης και του κοινωνικού-ταξικού αγώνα.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

…Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Κανένας απολυμένος, κανένας άστεγος, κανένας πεινασμένος, κανένας αβοήθητος κι εγκαταλελειμμένος μόνος στην πανδημία

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΤΡΟΦΗ, ΥΓΕΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΗ

αναρχική ομάδα «δυσήνιος ίππος»/ΑΠΟ & συντρόφισσες -οι

https://ipposd.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s