Στην πορεία που ξεκίνησε από το Παράρτημα συμμετείχαν περίπου 200 άτομα. Σχηματίστηκαν 2 αναρχικά μπλοκ. Ένα της ανοιχτής συνέλευσης ενάντια στην κρατική καταστολή, στο οποίο συμμετείχαν 50-60 άτομα (καλέσματα 1, 2, 3, 4) και ένα της ανοιχτής συνέλευσης αναρχικών Πάτρας.

Στα δικαστήρια εμφανίστηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που επιχείρησαν να ακολουθήσουν την πορεία σε κοντινή απόσταση. Οι ισχυρές περιφρουρήσεις των αναρχικών μπλοκ  με την αποφασιστική στάση τους δεν άφησαν κάτι τέτοιο να γίνει και οι μπάτσοι  υποχώρησαν, ακολουθώντας μόνο από παράλληλες οδούς.

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτέμβρη 2013 στο Κερατσίνι. Δεν ξεχνάμε τις δολοφονίες του Σ. Λουκμαν, του Αλ. Γρηγορόπουλου, του Ζακ Κωστόπουλου, του P. Ziffle

Δεν ξεχνάμε τις εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος προσφύγων και μεταναστών. Ούτε τις δεκάδες θρασύδειλες επιθέσεις σε καταλήψεις, σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και σε αναρχικούς, αριστερούς και αντιφασίστες αγωνιστές.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

NO PASARAN! 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s