ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ

Σήμερα, πρώτη μέρα διεξαγωγής πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία, μετά τη λήξη της αποχής των συμβολαιογράφων, συνεχίστηκε κανονικά ο αποκλεισμός του Ειρηνδικείου Πάτρας. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα. Συμβολαιογράφοι δεν εμφανίστηκαν, ενώ υπήρχε διακριτική παρουσία ασφαλιτών πέριξ του δικαστικού μεγάρου.

Η καταστολή της κυβέρνησης σε βάρος των αγωνιζόμενων ξεκίνησε όμως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου με ξύλο και χημικά επιβλήθηκε η διεξαγωγή πλειστηριασμών.

Ως αναρχικοί αντιλαμβανόμαστε την κομβική σημασία που έχει στο σήμερα το χτίσιμο ενός κινήματος ταξικού και αδιαμεσολάβητου, οργανωμένου στη βάση και μαχητικού, μακριά από εθνικιστικές γκρούπες, κομματική χειραγώγηση και θεσμική διαμεσολάβηση. Συμμετέχουμε στον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, έχοντας πλήρη συνείδηση πως για να είναι ο αγώνας αυτός νικηφόρος πρέπει να στοχεύσει πρώτα και κύρια στους βασικούς υπεύθυνους για τη λεηλασία της ζωής της πλειοψηφίας της κοινωνίας, δηλαδή στο ίδιο το κράτος και τις τράπεζες, στο κεφάλαιο και τα τσιράκια του. Και να τους ανατρέψει χτίζοντας έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης κι ελευθερίας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Πάτρας. Επαγρυπνούμε για το ξεκίνημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται ενάντια στη λεηλασία της ζωής μας από το κράτος και το κεφάλαιο.

Μαχητική αντίσταση – Κοινωνική αυτοοργάνωση – Ταξική αλληλεγγύη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s