Το πρωί της 17ης Νοέμβρη ασφαλίτες που είχαν περικυκλώσει την είσοδο της πολυκατοικίας του σπιτιού μου, με προσεγγίζουν προσφωνώντας  με το μικρό μου όνομα, με «συλλαμβάνουν» και με οδηγούν στη ΓΑΔΑ για «εξακρίβωση στοιχείων» η οποία κράτησε 9 ώρες(!!!)

Πρόκειται για μία κακόγουστη επανάληψη της αστυνομικής επιχείρησης του πρωινού της 12ης Φλεβάρη 2012, ημέρα πραγματοποίησης μιας από τις μαζικότερες και μαχητικότερες διαδηλώσεις των τελευταίων ετών. Οι εγκέφαλοι της ΓΑΔΑ τότε σχεδίασαν και εκτέλεσαν δεκάδες «απαγωγές»-προσαγωγές αγωνιστών, γνωστών από την παρουσία και τη δράση τους στο αναρχικό-αντιεξουσιαστικό κίνημα (μεταξύ των οποίων και τη δική μου). Ενόψει της φετινής πορείας του Πολυτεχνείου προχώρησαν σε δεκάδες προληπτικές προσαγωγές διαδηλωτών και στη δεύτερη στοχευμένη προσαγωγή μου. Πρόκειται για τακτικές που αποσκοπούν στη διαμόρφωση ενός κλίματος τρομοκρατίας με στόχο να  καμφθεί η αγωνιστική διάθεση στους δρόμους. Η κατασταλτική αυτή επιχείρηση κλιμακώθηκε με την ασφυκτική παρουσία των κατασταλτικών δυνάμεων στην μαζική διαδήλωση του Πολυτεχνείου και κυρίως με τις συλλήψεις και το χτύπημα δεκάδων διαδηλωτών που ακολούθησε το τέλος της, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Είναι ξεκάθαρο ότι η συνεχής ένταση της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και του ελέγχου από το κράτος  και τα αφεντικά , που καταδικάζουν την πλειοψηφία της κοινωνίας στη φτώχεια και την εξαθλίωση, δεν μπορούν να προχωρήσει παρά μόνο με την επιβολή του φασιστικού δόγματος της «τάξης και της ασφάλειας». Με την άγρια καταστολή των κοινωνικών, ταξικών και πολιτικών αντιστάσεων, με την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία εναντίον αγωνιστών, με την ποινικοποίηση και την ιδεολογική τρομοκρατία εναντίον εργατικών και απεργιακών αγώνων το κράτος επιχειρεί  τη διάχυση του φόβου για την υποταγή όλων των εκμεταλλευόμενων.

Από την πλευρά μας, την πλευρά των αγωνιζόμενων ενάντια στον κόσμο του κράτους και του κεφαλαίου, την πλευρά των αγωνιζόμενων για ένα κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας, το μήνυμα ενάντια στην κρατική καταστολή πρέπει να είναι δυνατό και ξεκάθαρο: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ!Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Υγ. Σε ότι με αφορά, τα κατασταλτικά επιτελεία του κράτους να μην έχουν καμία αμφιβολία και καμία αυταπάτη για το που θα με βρίσκουν. Πάντα θα είμαι παρών στο δρόμο του αγώνα για την κοινωνική επανάσταση, για τον κομμουνισμό και την αναρχία.

Π.Β.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s