Μειωμένη ήταν η συμμετοχή κόσμου σήμερα στην Πάτρα σε σχέση με τις 2 προηγούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις του Σεπτέμβρη και του Οκτώβρη. Τα εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά και γενικά όλα θύμιζαν κανονική εργάσιμη μέρα για τους περισσότερους… Από το Παράρτημα ξεκίνησε μπλοκ αναρχικών μαζί με αυτά  του ΕΕΚ, μαθητών και φοιτητικών συλλόγων όπου και κατευθύνθηκαν προς το εργατικό κέντρο στην πλατεία Όλγας.

Από το δημαρχείο -που τελεί υπό κατάληψη- προς το εργατικό κέντρο κινήθηκαν τα σωματεία του δήμου Πάτρας και ο συντονισμός σωματείων. Στην πορεία που ξεκίνησε τελικά γυρω στις 11.30 από την πλατεία Όλγας συμμετείχαν περίπου 3-4 χιλιάδες άτομα. Η πορεία κινήθηκε από Κολοκοτρώνη-Οθωνος Αμαλίας-Γούναρη-Κορίνθου, ενώ τα σωματεία του δήμου και φοιτητικοί σύλλογοι συνέχισαν προς το δημαρχείο μέσω της Μαιζώνος.

Απέναντι στη γενικευμένη επίθεση που εξαπολύουν τα αφεντικά και το κράτος ενάντια στην κοινωνία οφείλουμε να απαντήσουμε μαζικά, οργανωμένα και από τα κάτω, να αντεπιτεθούμε σε όσους καθημερινά λεηλατούν τις ζωές μας και  να δημιουργήσουμε από κοινού μια κοινωνία χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση, χωρίς αφεντικά και δούλους!

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 17.00 πλ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

One thought on “ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (ΜΕΡΑ 1η)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s