Την Πέμπτη 7 Ιουλίου στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης διαμαρτυρίας και αλληλλεγγύης στους 18 απολυμένους της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Ελευθερουδάκη στην Αθήνα, έγινε από περίπου 50 αλληλέγγυους και αλληλλέγυες παρέμβαση στο παράρτημα του βιβλιοπωλείου στην Πάτρα.

Η όλη δράση διήρκεσε κάτι παραπάνω από 2 ώρες μέχρι τις 19.30 περίπου, στις οποίες είχε στηθεί μικροφωνική, πετάχτηκαν τρικάκια, κολλήθηκαν αφίσσες του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου και έγινε μοίρασμα κειμένων από τους “αλληλέγγυους,ες στους εργάτες του ελευθερουδάκη που διεκδικούν τα δικαιώματά τους” όσο και από το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Πάτρας (ΣΜΤ).

Στο νόμο της ζούγκλας, να αντιτάξουμε τη συσπείρωση, την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να θέσουμε τις βάσεις για δυναμικότερους και πιο μαζικούς εργατικούς αγώνες. Παρακάτω βρίσκεται το κείμενο που μοιράστηκε από τους αλληλέγγυους.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ —  ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

3 thoughts on “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΜΕΡΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 18 ΕΡΓΑΤΩΝ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s