Σήμερα 28/6, πρώτη μέρα της 48ωρης πανεργατικής απεργίας, καταλάβαμε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, όχι μόνο για να αναδείξουμε τον ξεπουλημένο ρόλο της συνδικαλιστικής ηγεσίας, αλλά και για να αναπτύξουμε δομές και δράσεις από τα κάτω.

Είμαστε εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες, συμβασιούχοι, επισφαλείς, μετανάστες/τριες, φοιτητές/τριες, και ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με τη συστηματική αφαίμαξή μας απ’ το κράτος και το κεφάλαιο.

Την ώρα που αποφασίζεται η ολοκληρωτική λεηλασία των ζωών μας για τα επόμενα χρόνια (κατάργηση εργατικών κεκτημένων αιώνων, ληστρική φορολογία κ.ά.) και οι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες δεν καλούν καν σε κινητοποίηση τη δεύτερη μέρα της απεργίας, επιλέγουμε να οχυρώσουμε τις αντιστάσεις μας απέναντι στο μέλλον που οι άλλοι ετοίμασαν για μας και να βρεθούμε στο δρόμο. Αδιαμεσολάβητα, αντιιεραρχικά, ισότιμα, οπλισμένοι με αλληλεγγύη και έξω από επίπλαστους διαχωρισμούς.

Σας καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση στο Απελευθερωμένο Εργατικό Κέντρο απόψε στις 21:30 ώστε να αποφασίσουμε από κοινού τις περαιτέρω δράσεις μας.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;

ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ;

Ανοιχτή συνέλευση στο

Κατειλημμένο Εργατικό Κέντρο στις 21:30

ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6 ΣΤΙΣ 11:00

Κατάληψη Εργατικού Κέντρου Πάτρας

One thought on “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

  1. Hi brothers…
    I’m a brazilian libertarian, and I want to give to you my support here. I’m following the greece situation, I know how this wednesday will be important, so good luck, see you in the news .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s