Τα ξημερώματα της 8ης Ιούλη, η κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 στην Αθήνα περικυκλώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις Δέλτα και ΜΑΤ που για αρκετή ώρα έδειχναν έτοιμες να εισβάλλουν στο κτίριο. Η εισβολή τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και γύρω στις 5 τα χαράματα η αστυνομία αποχώρησε. Φαίνεται πως ήταν μια από τις συνήθεις τελευταία επιχειρήσεις τρομοκράτησης όσων αντιστέκονται στους καινούργιους αντικοινωνικούς σχεδιασμούς του κράτους και του κεφαλαίου. Όπως είναι φυσικό άλλωστε, οι αυτοοργανωμένοι κοινωνικοί και πολιτικοί χώροι αγώνα, ως ορατές εστίες αντίστασης στη σύγχρονη βαρβαρότητα του καπιταλισμού και του κράτους βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο της καταστολής.

Η κατάληψη της ΛΚ 37 έχει ιστορία 22 χρόνων, έχει αντιμετωπίσει εισβολές και επιθέσεις και με την αλληλεγγύη όλων μας θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα.

Από την πλευρά μας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους καταληψίες συντρόφους και συντρόφισσες της ΛΚ 37, όπως και σε κάθε άλλο κοινωνικόπολιτικό εγχείρημα και αγωνιστή, αναγνωρίζοντας πως οποιαδήποτε επίθεση πραγματοποιείται από το κράτος σε έναν από εμάς αποτελεί επίθεση εναντίον όλων μας και σαν τέτοια πρέπει να λάβει άμεσα την απάντηση που της αξίζει.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s